Poniedziałek    (20.04.2015)

Śniadanie: Bułeczka z masłem, jajeczną, szczypiorek, kakao

Obiad: Zupa kalafiorowa

Mięso wieprzowe w sosie z warzywami, ziemniaki

Podwieczorek: Naleśnik z dżemem

Wtorek    (21.04.2015)

Śniadanie: Pieczywo mieszane, masło, wędlina, sałata, ogórek

Obiad: Pomidorowa z makaronem

Kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki, surówka z selera i marchewki ze śmietaną

Podwieczorek: Ciasto jabłecznik domowy

Środa    (22.04.2015)

Śniadanie: Mleko z płatkami, pół banana

Obiad: Zupa fasolowa z ziemniakami

Pyzy z mięsem, surówka wiosenna

Podwieczorek: Kanapka z serkiem topionym

Czwartek    (23.04.2015)

Śniadanie: Pieczywo mieszane, masło, pasztet, pomidor

Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami

Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki

Podwieczorek: Serek homogenizowany

Piątek    (24.04.2015)

Śniadanie: Pieczywo mieszane, masło, ser żółty, rzodkiewka, kakao

Obiad: Zalewajka z kiełbasą

Makaron z serem, masłem i cukrem

Podwieczorek: Chałka z masłem, jabłko